Προκήρυξη Βραβείου ΝΕΜΙΤΣΑΣ 2021 στις Ιατρικές Επιστήμες

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος «Τάκη και Λούκη Νέμιτσας» υπό τη Διοίκηση της Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημών, Γραμμάτων και  Τεχνών προκηρύσσει

το Βραβείο ΝΕΜΙΤΣΑΣ 2021 στις ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ.

Το Βραβείο θα απονείμει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, στο Προεδρικό Μέγαρο, το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου 2021. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί αργότερα.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω Βραβείο δεν απονεμήθηκε το 2020 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται αποδεκτές από 1/4/2021 έως και τις 30/4/2021  στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ιδρύματος foundation@nemitsas.org ή της Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών info@academyofcyprus.cy μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της 30ης Απριλίου 2021.

Οι υποψήφιοι/ες  παρακαλούνται να  επισυνάπτουν μαζί με το βιογραφικό τους και τα  αποδεικτικά στοιχεία με τα οποία  βεβαιώνεται η κυπριακή τους καταγωγή.

Το Βραβείο αποτελείται από:

  • To Πιστοποιητικό Βράβευσης
  • Το Χρυσό Μετάλλιο Βράβευσης
  • Χρηματικό Έπαθλο 30.000 Ευρώ

Σε περίπτωση επιλογής  περισσοτέρων του ενός υποψηφίων, το Χρηματικό Έπαθλο θα κατανεμηθεί εξίσου μεταξύ των βραβευθέντων/εισών.

Οι αιτητές/τριες που έχουν ήδη καταθέσει αίτηση από πέρυσι δεν χρειάζεται να υποβάλουν νέα αίτηση  εκτός και εάν έχει αλλάξει κάτι σημαντικό στο βιογραφικό τους που θέλουν να το δηλώσουν.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος:

http://www.nemitsasfoundation.org

Καθηγητής Σωτήρης Καλογήρου
Πρόεδρος
Ιδρύματος «Τάκη και Λούκη Νέμιτσας»
Ιδρυτικό Μέλος
της  Κυπριακής Ακαδημίας
Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών